This is Mika

25.04.2017 20:37 5min luku 2

Fitness Classic 2017 - Kehonrakennuksen Masters SM

Moro!

Käydään nyt läpi tuo kehonrakennuksen Masters -sarjat.

Masters +40 ja alle 80 kilon sarja

Tulokset:

 1. Toni Perkkiö
 2. Kari Kouvalainen
 3. Harri Niemikari
 4. Ari Teppola
 5. Kimmo Nissinen
 6. Marko Netterberg

Jes, voiton siis vei komea herra Toni Perkkiö, jolla oli mielestäni kyllä tasaisin paketti tuossa sarjassa. Hyvässä balanssissa kroppa kauttaaltaan ja vähiten mitään virheitä. Kakkossija Kari Kouvalainen, joka on ihan mallikas kaveri myös. Kolmas sija Harri Niemikari. Harrilla ihan mainio kireystaso. Ari Teppola on mielestäni monena vuonna tullut melkoisen pehmeässä kunnossa lavalle, mutta nyt oli mies saanut uutta massaa ja jokseenkin hyvän kireydenkin. Ainakin iso petraus edellisiin vuosiin. Marko Netterberg oli hieman vajaakuntoinen, mutta sen mitä miestä tunnen, on hänen lähtötilanteeseen nähden upeeta, että kaveri nousi lavalle ja oli saanut itsensä aivan uuden näköiseksi. Ei meinannut enää edes tunnistaa koko ukkoa.

Masters +50 -sarja

Tulokset:

 1. Jukka Backlund
 2. Jari Laine
 3. Timo Pikkala
 4. Marko Ilves
 5. Jukka Ropponen
 6. Markku Lahti

Kisa oli aika lailla heti kättelyssä taputeltu, kun Jukka Backlund tuli lavalle. Mies on komea ja osaa esiintyä. Kunnon pepsodent hymy kaiken aikaa ja naiset villiintyi. Ei yhä usko, että kaveri on yli 50 vuotta vanha. Komea selkä ja ehkä koko viikonlopun isoin sellainen, jopa verrattuna avoimen sarja kisaajiin. Jukka voitti viime vuonna sarjansa ja sama toistui tänäkin vuonna. Hyvä paketti ja kaunis harmonia kehossa. Ei suoranaisia heikkouksia missään. Jari Laine on kisannut ties miten kauan ja joka kerta mies tuo kireän kunnon lavoille. Näin myös tänä vuonna. Kakkossijan Jari vei massiivisen Timo Pikkalan nenän edestä. Pikkala on massiivinen kisaaja. Hurjat kädet ja upea anatominen line-up -asento. Hartialinja leveä ja paksuutta löytyy. Mutta kun mies poseeraa, se massiivisuus ikään kuin hieman katoaa. Tässä voisi sanoa, että mies poseeraa itsensä pienemmän näköiseksi kuin oikeasti on. Pikkala ikään kuin painuu hieman kasaan poseissa. Reidet eivät lohkea poseissa ja asentoja haetaan ilman sitä kuuluisaa loksahtelua. Harmi sinänsä, sillä kaverilla on potentiaalia.

Marko Ilves, Jukka Ropponen ja Markku Lahti olivat kaikki mukavan tasaisia kisaajia. Uskoisin, että miesten piste-erot eivät olleet kauhean suuria. Massassa kuitenkin nämä miehet hävisivät selkeästi kärkikolmikolle.

Masters +40 yli 90 kilon -sarja

Tulokset:

 1. Toni Kataja
 2. Tommi Heinonen
 3. Reza Golmohammadi
 4. Marko Halonen
 5. Tero Kaikkonen
 6. Marko Penttinen

Tätä sarjaa oli moni odottanut pitkään. Kisa oli melkeinpä kärkikolmikon käsialaa. Kisassa oli vielä pientä revanssin makua, sillä kolme vuotta sitten Heinosen Tommi vei oman sarjansa sekä avoimen sarjan Katajan Tonin sijoittuessa toiseksi. Tällä kertaa Toni ottikin makoisan voiton Tommista ja sai näin balsamia vanhoille haavoilleen. Toni oli yksinkertaisen kova ja miehellä oli selkeästi paras paketti koko sarjassa. Vaikka Heinonen olikin yläkerrasta massiivisempi ja Tommi muuten oli petrannut kahden viikon takaisista kisoista huimasti kunnon osalta, Kataja vei alakerrassa niin massalla kuin kireydellä, ja muutenkin kokonaisuus oli silmin nähden astetta tiukempi. Tiukkuudesta taas puheen ollen Reza Golmohammadi, joka on pyörinyt voimapuolella menestyksekkäästi, oli änkyrä kireä joka puolelta. Ehkä juuri voimapuolen harrastaminen on jättänyt jälkensä keskivartaloon, joka oli edestä katsottuna hieman leveämpi. Huomasi heti, että keskivartalossa oli voimaa ja lihaksia, mutta esteettisesti se saattaa näin kehonrakennuksen kannalta olla ehkä asia, johon tuomarit kaiketi kiinnittivät huomiota?  Reza kisasi ensimmäistä kertaa koskaan mutta eipä se näkynyt missään. Mies esiintyi varmoin elkein ja tyylikkäästi. Todella hallittua poseerausta ja läsnäoloa lavalla. Vaparikin oli hieno kaiken kaikkiaan. Toivotaan, että miestä nähdään vielä jatkossa. Tuollaisia komeita kavereita ei voi koskaan olla liikaa lajissa.

Marko Halosella on takanaan melkoisia loukkaantumisia enkä olisi ikinä uskonut, että mies jo nyt nousi lavoille takaisin. Hieman pehmeäkö kunto, mutta Marko osaa esiintyä todella varmoin elkein ja on oikeasti iso kaveri. Lihaa löytyy mutta tällä kertaa paketti riitti neljänneksi. Tero Kaikkonen ja Marko Penttinen olivat mielestäni molemmat hyvän näköisiä ja yleismassaa oli kivasti. Hyvin tasaisia ukkoja molemmat ja uskoisin, että piste-erot jälleen eivät voineet olla kauhean massiiviset.

***

Alonalta muuten on juuri tullut ulos pieni koostepätkä kisoista, pistetään se tähän väliin:

Minä ja Sherko lavalla jälleen pelleilemässä.

Hei, kuulkas, nyt tärkeää asiaa.

Mid Season sale -tarjoukset iski päälle lujaa. Siellä on vallan hurja määrä vaatteita todella edulliseen hintaa. Treenivermeistä treenikasseihin ja sukkista kalsareihin. Niin miehille kuin naisille. Kannattaa klikata suodattimia päälle, esim valkkaa vain Miehet niin järjestelmä näyttää vain miehille tarkoitetut kamat. Kätevää! Vermeitä on vaikka mitä alessa, kuten: Dcorea, Craft Meniä, Hummelia, Björn Borgia. Uder Armouria, OMPUa, SuperDryta, jne!

Nyt kyllä kannattaa hyödyntää tämä diili. Salivermeet ovat aina hullun kalliita, mutta nyt ei ole tämän tarjouksen myötä. Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan vaatekampanjaan käsiksi! BOOM! 😀

Pitää vielä täälläkin mainostaa tätä yhtä keissiä. Nimittäin 2.5 olen Lahdessa Kuntokeskus K&M:llä klo 17 eteenpäin Kevätkarkelot -tapahtumassa. Eli siellä klo 17-19 Meet & Greet. Tulkaa ihmeessä messiin. Pari tuntia aikaa jubailla ja kysellä treenaamisista, ravitsemuksesta, kisajutuista, tulevista suunnitelmista, jne. En hirveästi ole tällaisissa tapahtumissa käynyt, eli senkin vuoksi kannattaa nyt tulla, kun kerta olen paikan päällä porisemassa mukavia teidän kanssa. Fanikuvia tottakai otetaan ja höpistään shaibaa. 😀

Karkelot kestää sunnuntaihin asti ja sali on käytössä tuon ajan joka päivä veloituksetta.

Klikkaa kuvaa ja lue lisää:

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.