This is Mika

20.11.2020 20:54 1min luku 0

EX ON THE BEACH -SARJAN TÄHTI OLKAPÄÄRÄÄKISSÄ - VIDEO!

MORO!

Nyt tulee hauskaa videota ulos! Ex on the beach -realitysarjan Niko ”Terminaattori” Koskinen (23) käväisi meikäläisen kanssa treenailemassa olkapäät. Nyt näette ihan videolla, miten nuori ja salskee kundi pärjäsi reilun tunnin rääkissä. Video löytyy alempaa.

***

***

 Niko omistaa Myyrin Kuntokeskuksen, jossa itsekin ahkeraan käyn treenailemassa ja sitä kautta tunnen hänet hyvin. Nikolla on ennen saliharrastustaan urheilutaustana mm. pikajuoksu, jossa hän on täräyttänyt melkoisen kovia harjoitustuloksia. 60m on juostu 7 minuutin pintaan sekä 100m 11 minuutin pintaan. Aika vakuuttavaa aikaa siis on kellotettu.

Loukkaantumiset valitettavasti varjosti Nikon pikajuoksuja sen verran, että lupaava lahjakkuus on pistänyt toistaiseksi tuon lajin jäihin ja keskittyy kuntosaliharjoitteluun.

Ex on the beachin terminaattori treenin lopussa posettelemassa meikän kanssa!

Treenit oli kieltämättä melkoisen hapokkaat. Tehtiin ihan pirusti sarjoja ja toistoja eli haettiin sitä meikäläisen ohjelmista tuttua rajua hypertrofiaa erilaisilla erikoistekniikoilla. Tätä treenimetodiikkaa käytän paljon myynnissä olevissa ohjelmissani ja se toimii todella hyvin. Palaute on ollut pelkästään positiivista kautta linjan. Kuten videosta tulette näkemään, se on raakaa tekemistä ja välillä lihaksissa tuntuu aika pahalta, mutta tämän tyylinen treenaaminen saa lihakset kasvamaan erittäin tehokkaasti.

Nikolla on uusi YouTube -kanava nimellä ”Terminaattori” pystyssä, joten pistäkää ihmeessä tuo tilaukseen, niin näette jatkossakin laadukkaita videoita, kuten tämä ensimmäinen meikäläisen kanssa! Nikon bongaa myös instagrammista nimellä @igkoskinen.

Tässä siis tuo olkapäärääkki -video, olkaa hyvät!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.