This is Mika

10.01.2017 11:04 2min luku 19

Erasella kireämmäksi

Moro

Tässä tietysti on monen asian summaa, kun olen kiristellyt kroppaa noita kirjan treeniopaskuvia varten. Safkat luonnollisesti olleet siistit ja kalorit rajusti miinuksella. Ei voi sanoa, että yksi asia, yksi tekijä pelkästään olisi vaikuttanut kunnon kovenemiseen.

Silti oli tässä kausi, kun tuota Erase Pro plussaa ei saanut Fitnesstukulta ja olin jo pidemmän aikaa syyskuusta lähtien safkoja katsellut ja ”dieettaillut”. Sen suurempaa edistymistä ei tapahtunut, mitä sitten tapahtui, kun sain nuo Eraset mukaan kokonaisuuteen. Rasva paloi, kiristyin huomattavasti tehokkaammin Erase Pron avulla. Tämä ainakin omakohtaisesti koettuna. Syntyi sitä kivisyyttä, lihaspainetta. Kuivuin myös selkeästi tuotteen avulla.

Tuosta itsellesi Erase Pro, jos kiinnostaa:

Ohjeissa 2 kapselia ensimmäisen aterian yhteydessä, annostusta ei saa ylittää. (myönnän ottaneeni 4 kapselia aamulla) Se varmaan selittääkin ajoittaiset pahoinvoinnit tms? 🙁 Noh, vaikea sanoa, johtuuko sitten verensokereista vai mistä, mutta pääasia nyt oli, että saatiin kunto sen verran siistiksi, että kehtasi kuvauksiin mennä.

No nyt joku kysyy, että vedinkö mä tosiaan jonkun dieetin yksien kuvauksien takia?

Kyllä. Kelasin, että perskules, kirjaan otetaan treenikuvia ja mä en kyllä suostu niihin tulemaan läskiposkena. Kuvat kun jäävät elämään ikuisesti kirjan sivuille. Ja onhan se nyt saakelin noloa, jos kuvissa heiluisi läski-Mika, joka neuvoo miten treenata paremmin ja kovempaa. 😀 LOL! Ei ihan totaalisen uskottavaa sellainen. Eli ei muuta kuin syyskuussa, kun kirjan tekeminen varmistui, aloitin kuvauksia varten dieetin. Ei mikään kisadieetti, mutta sellainen vasurilla heitetty juttu, jossa 80% katottiin safkojen perään, alkoholi kokonaan veke, paitsi teneriffan reissun ajaksi, jolloin viiniä ja olutta tuli ryystettyä viikon verran. Treenit pysyi prikuulleen samoina, paitsi etten täysin edes ole pystynyt treenata, kun on ollut niin kiireitä. Siihen nähden ihan tyytyväinen lopputulokseen.

Paino tänä aamuna toistaiseksi alhaisimmillaan, 82,5 kiloa.

Kiitos vaimolle kalsareista, Björn Borgit rokkaa.

Nyt syömään nuudeleita ja naudan suikalelihaa. Kirjassa on muuten muutamat herkulliset reseptit mukana, esim modifioitu versio ripulijauhelihasoossista (foodcorner osa1) sekä törkeen hedelmäinen rahkasmoothie. Frittikana riisillä ja jalopenoilla on muuten se ruoka jota olen syönyt tässä lähes koko dieettini ajan. Se kun kruunataan paistetulla kananmunalla, avot, jumalaisen hyvää. Kaikki nämä ja paljon muuta on mukana Treenioppaassa! Kaikki tarpeellinen on kirjassa messissä safkan, diettaamisen, treenaamisen ja optimaalisen lihaskasvun kannalta. Et todennäköisesti tule tarvitsemaan kallista Personal Traineria itsellesi kirjan jälkeen… 😉 (vitsi)

Kirjan saa ennakkotilattua täältä:

Kommentit (19)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.