This is Mika

31.01.2009 00:26 1min luku 4

Bulkkausta

Viikko jo takana, mutta treenejä varsin niukasti tehtynä. Kauhea kiire on ollut syynä tähän ja vain muutaman hassun treenin olen ennättänyt käydä tekemässä. Maanantaina tehtiin tyttöystävän kanssa rinta, ojentaja, olkapää ja Miken 2×6 jatkui penkissä. Vuorossa oli 2×6 135kilolla. Sarjat menivät todella nätisti ja vikassa vielä pysäytin rinnalle.

Keskiviikkona tehtiin Stigun kanssa jalat volyymityyliin ja voi veljet taas meinasi happi loppua. Tällaisella 88 kiloisella tursakkeella on vaikeuksia kunnon kanssa lähinnä vetää läpi tuollaisia yli 200 toiston treenejä. Stigulle ne on jo arkipäivää, sillä hemmo on menossa kevään GP-kiertueelle pohjoismaihin ja kondis on jo hyvä. Saatiin vielä vaparin runkokin suunniteltua valmiiksi, nyt vain hiomista loput 10 viikkoa.

Huomenna olisi tarkoitus iskeytyä salille jo aamusella ja kiskaista pirulliset leveäoteleuat 5×15 omalla painolla. Viime perjantain vastaava treeni meni niin käsittämättömän hyvin selkään, että uskon vahvasti kehittäväni tuolla liikkeellä itselleni ”lights out”-selän! Sunnuntaina sitten jalat, joten kaipa tästä viikosta jotain irti saadaan.

Eilen kävimme Miken kanssa kuvailemassa Raaseporin linnan raunioilla taustoja (tsekkaa team mnm-blogi) ja mukavaa oli.Kuntokuvia joku olikin kysellyt, joten päätin sitten hyödyntää Mikeä ja pyysin ottaa kuvan läskiMikasta (taustana Raaseporin linnan tyrmä)! Bulkattu on kovasti, mutta ainakin toistaiseksi paino ei ole sen enempää noussut. En tykkää ollenkaan syödä, joten pahintahan tässä on se jatkuva mussuttaminen.

Tässä siis 88kg ou jeah, body! Possun on hyvä olla kevättä odotellessa.

bulkkibod.jpg

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.