This is Mika

22.04.2014 14:49 1min luku 32

Amino-Pro is BACK!!

Tervehdys!
Pitkään ollaan odoteltu, mutta vihdoin se on saatu takaisin! Nimittäin Amino-Pro Esseintalia on varastossa! Tämä yksi parhaimpia hinta-laatu -suhteeltaan olevia välttämättömiä aminohappoja sisältävä lisäravinne on ollut meikäläisen suosikki pitkän matkaa. Amino-Pro Essentialilla olen hallinnut mahdollisimman optimaalista aminohappokokonaisuutta päivän aterioiden yhteydessä.
Amino-pron jokainen annos sisältää 5g välttämättömiä aminohappoja erinomaisessa tasapainossa kiihdyttämään proteiinisynteesiä ja estämään lihasproteiinien hajoamista. Amino-Pro Essential -valmisteeseen on lisätty B6-vitamiinia ja niasiinia, jotta rakennusmateriaalista saadaan optimaalista hyötyä. Annos Amino-Pro Essentialia (7 g) ennen treeniä estää lihasproteiinien hajoamista harjoituksen aikana ja annos treenin jälkeen nopeuttaa palautumista.
OMG, its full of aminos!!!!
amino is back
Turhaan edes sanon, mutta sanonpa kuitenkin, että ei muuta kuin banneria laulattamaan ja tilaamaan oma pönikkäsi pois!! Eihän sitä tiedä, että loppuvatten perhanat pan, kun niin moni on tätä tuotetta odottanut!
Otetaan siis varaslähtö kun tästähän ei tiedä vielä kovinkaan moni, paitsi sinä, minä ja pari muu!!! 😀
Itse otan annoksen (7g), aamulla, päivällä, treenin jälkeen ja illalla. Tämä pitää huolen, että proteiinisynteesi on buustattuna ja lihas naattii!! 🙂 Tulosta syntyy, kroppa kestää kovia treenejä ja palautuminen on niin nopeaa kuin se parhaimmillaan on.
Yes, tästä se lähtee! BOOM BOOM BOOM!!!

Kommentit (32)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.