This is Mika

08.03.2011 12:11 1min luku 28

Tyttöjen nipistelijä salilla

Terve!

 

Salillamme hääräilee nipistelijä! Herra on itse asiassa yksi salin kävijöistä kutsutaan häntä nimellä Herra X. Eilen oma tyttöystäväni treenasi rauhassa treenejään, kun herra nipistelijä iski. Tyttöystäväni teki vatsoja vatsakoneessa, kun yhtäkkiä Nipistelijä tuli ja nipisti vatsamakkaroista. Omien sanojensa mukaan: ”kokeilin, että jännittyykö vatsalihakset?”

Aika käsittämätöntä touhua. Luulisi jokaisen normaalin ihmisen ymmärtävän, että kaikilla meillä on yksityisyys, jota ei saa rikkoa. Ei ole eka kerta kun tämä Herra X on kosketellut toisia. Kaverini muistaa tapauksen, jossa Herra X näki puolitutun tytön salilla ja meni juttelemaan ”mukavia”. Juttelun päätteeksi Herra X läpsäisi tyttöä pepulle!!?? Kaverini muistelee, että tyttöraukka ei sillä hetkellä osannut muuta kuin vaivaantuneesti naurahtaa yllättävälle asialle. Todellisuudessa tuollainen toiminta on äärimmäisen loukkaavaa käytöstä. On todella alentavaa mennä taputtelemaan pepulle toista tai mennä nipistelemään vatsasta.

Mikä ihmeen salipoliisi herra X luulee olevansa, sellainen, joka kokeilee jokaisen lihaksia, että jännittyykö ne?? Hah! Pientä rajaa!

Koen että tällainen asia pitää tuoda kaiken kansan tietoisuuteen. Kuinkahan paljon naisia (tai miehiä) ahdistellaan salilla? Onko teillä lukijat vastaavanlaisia kokemuksia? Työpaikoillahan tällaisia ”huumori”miehiä löytyy tolkuttoman paljon. Nämä nipistelijä/taputtelijat kun luulevat, että se on vain hauskaa taputella toisia pepulle. Oikeasti se on helvetin alentavaa!

Summa Summarum: Herralle on nyt kuitenkin henkilökohtaisesti mainittu käytöksestä ja toivotaan, että tyyppi osaa pitää ne kätensä omalla puolellaan! 🙂

Hauskaa tiistaipäivää kaikille!

 

Huomio!

Tekstistä on poistettu nimet ja kuvat, koska olen kuitenkin sen verran hyväsydäminen, etten toivo pahaa kenellekään.

Kommentit (28)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.